Over BCS

Business Club Sittard is een voorbeeld van het zakendoen anno 2017. Een businesskring, gevuld met enthousiaste ondernemers werkzaam in verschillende branches. Met als gezamenlijk doel: elkaar versterken in en bij het zakendoen. Vakkennis én informatie uit de markt delen. Elkaar inspireren.

Je bent geen concurrent van elkaar, maar helpt elkaar daar waar het nodig is. We stellen ons netwerk voor elkaar open, zodat er kruisbestuiving plaatsvindt tussen de gekoppelde bedrijven. Ieder lid zet zich in om middels het netwerken zoveel mogelijk profijt te behalen, voor de eigen business, maar ook voor ieder ander lid.

Netwerkontbijt en inspirerende bijeenkomsten

Iedere 14 dagen vindt er een netwerkontbijt plaats. Een keer per maand zijn hierbij gasten welkom, zie ook onze agenda. Tijdens de netwerkontbijten komen allerlei zaken aan bod zoals een voorstelronde, zoekvragen, maar ook algemene ondernemerszaken. Zodat we elkaar kunnen ondersteunen in het ondernemen.

Tijdens de netwerkbijeenkomsten zijn er regelmatig sprekers. Presentaties over bedrijven binnen ons netwerk, recente ontwikkelingen of kennissessies.

Maak kennis met BCS

Ervaren wat BCS voor u kan betekenen? Meld u dan aan voor een vrijblijvende deelname aan een netwerkontbijt via info@bcsittard.nl
Kijk op onze activiteitenkalender voor de geplande data.